Одрал му е кожата  Мария Игнатова се радва на вниманието

...
Одрал му е кожата  Мария Игнатова се радва на вниманието
Коментари Харесай

Копие е на баща си

Одрал му е кожата 

Мария Игнатова се радва на вниманието на медиите освен поради професионалните си триумфи, само че и поради персоналния си живот. В последно време тя още веднъж притегли погледите, този път с нови фотоси на сина си Виктор, който впечатлява със своята поразителна аналогия с татко си Петко Димитров.

Снимките, споделени в обществените мрежи, демонстрират, че Виктор е като миниверсия на татко си. С присъщите черти на лицето младото момче не оставя подозрение по отношение на своя генезис.

Мария Игнатова и Петко Димитров се срещат през 2005 година, когато двамата попадат в едно и също светско обграждане. Димитров, който е прочут предприемач и притежател на няколко известни заведения в София, печели сърцето на Мария. Връзката им се развива бързо и двамата скоро стават една от най-коментираните и обичани двойки в родния шоубизнес.

През 2006 година им се ражда наследник Виктор, който се трансформира в главния фокус на техния живот. Въпреки мощната си връзка и общите си проекти за бъдещето двамата обаче вземат решение да се разделят след няколко години. Разводът им провокира огромен интерес и неспокойствие в медиите, само че те се стараят да запазят положителни връзки в името на сина си.

След раздялата си Мария и Петко съумяват да реализират съглашение за споделено родителство, което разрешава на Виктор да прекарва време както с майка си, по този начин и с татко си. Блондинката постоянно споделя, че макар развода им те не престават да бъдат положителни другари и че Петко остава значима част от живота на сина им. Тя е признателна за това, че двамата съумяват да запазят хармонични връзки, което е от значително значение за психическото и прочувственото здраве на Виктор.

Въпреки натоварената си кариера Мария постоянно намира време за сина си. Тя постоянно го води на разнообразни културни и спортни мероприятия, като в същото време предизвиква неговите ползи и гении. Виктор, който към този момент е младеж, демонстрира ученолюбивост и упоритост в разнообразни области, в това число спорт и изкуство.

Петко също интензивно взе участие в развъждането и възпитанието на Виктор. Въпреки че има нова връзка и ново семейство, той в никакъв случай не е пренебрегвал ролята си на татко и постоянно е бил до сина си в основни моменти от живота му.

Появата на новите фотоси на Виктор предизвика лавина от мнения в обществените мрежи. Феновете на Мария Игнатова не пропуснаха да отбележат, че Виктор наподобява като че ли наследява освен външния тип на Петко, а и харизмата и обаянието на майка си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР